Faipari alkategóriák

+

Technológiák és megoldások átfogó választéka asztalosok, belsőépítészek, bútor, ablak, ajtó és fa építőelemek gyártói számára. Közép-Európa egyik legnagyobb faipari gép bemutatóterme. Cégünk főként a másodlagos faipar számára forgalmaz gépeket, eszközöket. Ide sorolhatjuk a bútorgyártást, az ajtó-ablakgyártást és az építőipar egyes területeit. A faanyagok előkészítésétől a feldolgozáson át a felületkezelésig, kompletten minden területre tudunk gépeket ajánlani. Nagyobb vállalkozások számára gyártósorokkal, CNC-gépekkel és az ezekhez tartozó szoftverekkel állunk rendelkezésre.

Kő és Márványipari alkategóriák

+
...

Műanyagipari kategóriák

+

"Termékcsalád műanyagok, kompozitok és hőformázott anyagok megmunkálásához. A választékban táblafelosztófűrészek, megmunkáló központok, vízsugaras vágórendszerek, csiszolók és hőformázók találhatók. Műanyagipari gépek kategóriában a következő területekhez találhatóak berendezések: gépjárműgyártás repülőgépgyártás hajóépítés szélenergia katonai eszközök gyártása orvosi eszközök gyártása építkezések szállítás műszaki cikkek gyártása tájékoztató táblák, eszközök gyártása"

Alumíniumipari alkategóriák

+

Berendezések alumínium profilok megmunkálásához. A választékban megtalálhatók többek közt alapgépek, egy fejes és páros darabológépek, 3-4-5 tengelyes CNC megmunkáló központok, automata daraboló- és megmunkáló gépsorok, illetve az anyagmozgatásért és tárolásért felelős logisztikai berendezések. Alumíniumipari gépek kategóriában a következő területekhez találhatók berendezések : nyílászáró és függönyfal gyártás, járműipar, gépipar, orvosi eszközök gyártása, napelem gyártás, automatizálás és logisztikai rendszerek gyártása, reklámipar.