Cefla

Cefla Sc: A Cefla egy olasz szövetkezeti formában működő 4 üzleti egységből álló vállalat. Mindegyiknek megvan a maga sikertörténete, termékei és innovációi. Mindazonáltal mindannyian egy közös fejlesztési törekvés részét képezik, amelyben a partnerségek és a készségek kölcsönhatásba lépnek, hogy kiválóságot teremtsenek, és biztosítsák minden ügyfél és érdekelt fél elégedettségét.
A Cefla-t 1932-ben alapították Imolában, ahol mára nagy multibusiness-csoporttá nőtt, sokszínűségét erősségévé változtatva.
A Cefla Finishing a felületkezelési technológiák világelső szolgáltatója, gépeket és felületkezelő berendezéseket, ipari digitális nyomtatókat, valamint dekorációs és lamináló gépeket gyárt. Mindegyik kulcsrakész megoldás fa, üveg, műanyag, kerámia, szálcement, kompozit anyagok és fém díszítésére. Az évek során megszerzett szakértelem és az olyan ágazatokban megszilárdított know-how, mint az építőipar, a bútoripar, a csomagolás, a repülőgépipar és az autóipar, ezt a csoportot globális szinten vezető szereplővé tették a piacon.
A Cefla Finishing szakértői műszaki támogatást nyújtanak ügyfeleinek helyi és globális szinten egyaránt. A technikai segítséget is nyújtó képviseletek kiterjedt hálózatának köszönhetően mindig biztosított a maximális rendelkezésre állás és hozzáértés. Távoli segítséget is nyújtanak, azonnali választ adva az online kérdésekre, így biztosítva a valós idejű helyzetkontrollt és a pontos diagnosztikát.