Nálunk a szakmaiság, a faipari háttér biztosítása kulcsfontosságú, hiszen tudjuk milyen lehetőségek vannak, és célunk, hogy ezeket az Ön rendelkezésére bocsássuk.
Online tanfolyamok

BSolid, BCabinet, Optiplanning trainings

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen oktatással kapcsolatos szakmai kérdéssel! A Formance-nál képzett, nagy tapasztalattal is rendelkező faipari mérnökök válaszolnak kérdéseire. Szaktanácsadásunk kiterjed az általunk forgalmazott faipari gépek szoftvereire. A személyes oktatások mellett lehetőség van online oktatások igénylésére is. Cégünk a következő szoftverek esetében szervez online oktatást:

  • Optiplanning (optimalizáló szoftver táblafelosztóhoz)
  • B_OPTI (optimalizáló szoftver táblafelosztóhoz)
  • B_SOLID alap (CNC gépek szoftvere)
  • B_SOLID haladó (CNC gépek szoftvere)
  • B_NEST (teleasztalos CNC gépek optimalizáló szoftvere)

Igény esetén lehetőség van egyes szoftvermodulok ismétlő oktatására is.

Időpontfoglalás
Az egyes szoftverek előnyei:
1. B_SOLID szoftver
Biesse által fejlesztett szoftver vágási minta optimalizálásához és a hatékonyság maximálizálásához, az anyagköltség és a vágási idő figyelembevételével. A szoftver algoritmusai képesek kis és nagy gyártási tételek kezelésére. Megrendeléseinket pár kattintással importálhatjuk akár Excelből is.
2. B_NEST stoftver
A B_SUITE csomag részeként a nesting műveletekhez lett kifejlesztve. Lehetővé teszi a nesting projektek egyszerű szervezését, csökkentve az anyagpazarlást és a megmunkálási időt.
Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.