Megoldásokat kínálunk komplex szolgáltatás formájában, hiszen arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal, kedvező finanszírozási lehetőségekkel. Ügyfeleink igényeinek meg tudjunk felelni. Szolgáltatásaink széles körével állunk az Ön rendelkezésére:

Használtgép-beszámítás

Lehetőséget biztosítunk Önnek a Formance-nál, hogy meglévő, használt gépét beszámítjuk új gépvásárlásába. A beszámítás feltételéről kollégánk informálja Önt!

Online tanfolyamok

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen oktatással kapcsolatos szakmai kérdéssel! A Formance-nál képzett, nagy tapasztalattal is rendelkező faipari mérnökök válaszolnak kérdéseire.

Finanszírozás

A Formance-nál mindannyian azon dolgozunk, hogy a legjobb megoldások nyújtása mellett a finanszírozásban is segítségére legyünk Önnek, megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb fizetési konstrukciót! 

Szerviz

Jól felkészült, gyárban szerzett tapasztalatokkal rendelkező szakembereink segítenek Önnek a beüzemelésben és a betanításban. Kiemelten kezeljük mind a garanciális, mind a garancián túli…

Kiterjesztett garancia

Legyen szó bármilyen időtartalmú garanciális feltételekről, célunk az Ügyfél minden igényét kielégítő garanciális szolgáltatás nyújtása.

Pályázatkészítés

A Formance-nál folyamatosan nyomon követjük a hazai pályázatokat, aktualitásokat, hogy együtt járuljunk hozzá vállalkozásának sikeréhez!

Szaktanácsadás

Szaktanácsadásunk kiterjed a faipar, CNC technológia, üzemszervezés, a szerszámok, vagy akár a felületkezelés területeire is.
Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.