Smartaction - Egy átfogó megoldás a XXI. századi gyártáshoz

smartconnection illusztráció

A gyártás irányítása egyszerű, felhasználóbarát módon történik.

mobil ezkuzök stilizált ikonjai

 

 

 

A SmartConnection egy internet alapú megoldás, amely bármilyen eszközön használható.

 


 

SC logo

 

 

 

A SmartConnection egy szoftvercsomag a vállalaton belüli megrendelések kezeléséhez - a kiinduló fázistól az ütemezésen át a gyártás valós indításáig - csak néhány egyszerű, intuitív lépésben.


A Smartactionnek köszönhetően az egymással hálózatban lévő gépek a vállalatot az Ipar 4.0 szintjére emelik.

  1. A megrendelés kezelése
  2. Tervezés
  3. Ütemezés
  4. Munka

 

Rendkívül felhasználóbarát

1. Megrendelések kezelése

A SmartConnection az egyes gépek szoftverétől függetlenül lehetőséget biztosít megrendelések létrehozására, ami tartalmazza a termékeket, az anyagjegyzéket, a megmunkálási műveleteket, a rajzokat és a szükséges megjegyzéseket.

2. Tervezés

Minden létrehozott megrendeléshez tartozik egy leírás a különböző munkafázisokról, beleértve a megmunkáló gépeket, valamint a szerelő és minőségellenőrző állomásokat. Az egyes megrendelések alapja a szükséges ráfordítási idő és az üzemben a gyártáshoz rendelkezésre álló erőforrások összessége.

3. Naptár

A naptár funkciónak köszönhetően a SmartConnection lehetővé teszi a gépeken vagy a kézi megmunkáló állomásokon a különböző rendelési fázisok megtervezését. A naptár grafikus formátumban mutatja a különböző fázisok közötti kapcsolatot. Ha egy gép/állomás „foglalt”, a megrendelés nem teljesíthető, ezt a naptár grafikus tervezője is jelzi.

4. Megmunkálási műveletek

A gépi program vagy konfiguráció elküldése és a gyártás elindítása után a webes alkalmazás valós időben figyeli a folyamatokat, kiszámítja az egyes megmunkálási műveletek idejét, mutatja az esetleges hibás vagy nem megfelelő megmunkálást.

Az alap SmartConnection funkciókon kívül, A SMARTCONNECTION PRO a következőket is lehetővé teszi:

- A gép állapotának nyomon követése, a termeléshez és a géphez kapcsolódó fő teljesítménymutatók kiszámítása.
- A Biesse B_OPTI és B_NEST optimalizáló szoftverek hozzáadásával megtervezhetők a lépések a megmunkálási műveletek jelentésein alapuló, fejlett funkciókat tartalmazó naptárnak köszönhetően.
- A megbízások megosztásával és összevonásával hatékonyabbá tehető az anyagfelhasználás és gyártási folyamat.