A magasan képzett technikus csapatunk áll rendelkezésre az általunk képviselt márkák gépeinek beüzemelésére, javítására és az alkatrészek beszerelésére. Szervizirodánk szervezi a technikusok beosztását és az alkatrészek rendelését. Hotline-unk segít a problémák gyorsabb azonosításában, a kisebb problémákat a gyorsabb elintézés érdekében távsegítséggel végzi.
Szerviz

Szaktanácsadás, beüzemelés, betanítás

A Formance egyedülálló gondolkodásmódjának alapja a minőségi, kifogástalan szolgáltatás biztosítása, hiszen nemcsak gépeket, termékeket, hanem egyedi megoldásokat is kínálunk Önnek.

Mindezt kiváló szervizrészlegünk segítségével biztosítjuk, hiszen egy termék megvásárlásával nemhogy véget érne az Ön és a Formance kapcsolata, hanem ekkor veszi igazán kezdetét! Jól felkészült, gyárban szerzett tapasztalatokkal rendelkező szakembereink segítenek Önnek a beüzemelésben és a betanításban. Kiemelten kezeljük mind a garanciális, mind a garancián túli meghibásodások elhárítását. Nincs gond a termékkel? Ez jó hír számunkra, de ekkor is biztosítjuk az időszakos átvizsgálást, hiszen ez nélkülözhetetlen a hosszú távú, problémamentes gépüzemeltetéshez.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyorsan reagálunk a szervizigényekre, rövid időn belül beszerezzük a szükséges alkatrészeket, és teljes körű szaktanácsadást is biztosítunk Önnek!

Időpontfoglalás
Kiemelt szolgáltatásaink:
1. Beüzemelés
Vállaljuk az általunk értékesített gépek beüzemelését az ügyfeleink telephelyén.
2. Betanítás
Beüzemeléskor kollégáink betanítják az ügyfeleket a gép használatára. Lehetőség van új kolléga érkezésekor vagy a tudás felfrissítése érdekében új betanítás kérésére is. A gépek betanítása a legtöbb esetben az ügyfélnél történik. A szoftverek betanítása történhet online a vevő telephelyén személyesen vagy telephelyünkön irodai környezetben.
3. Garanciális szerviz
Az általunk forgalmazott gépekre a gyártók többnyire 1 éves általános garanciát biztosítanak. Konkrét technológiára, illetve gépre vonatkozó kiterjesztett garanciális lehetőségekről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!
4. Garancián túli szerviz
Új gép vásárlása esetén a garanciális idő lejárta után is vállaljuk a gép javítását, szervizelését. 
5. Időszakos átvizsgálás
A szervizrészlegtől a gondtalan működtetés érdekében időszakos átvizsgálás is kérhető. Kollégáink a felmérik a gép állapotát és szükség esetén ajánlatot tesznek a tervezhető javításokra.
6. Átalánydíjas szervizszolgáltatás
Mindenképen szükséges egy előzetes felmérés a gép állapotáról. Javasoljuk a garancia idő lejárta után megkötni, mert olyan gépekre nem tudjuk ezt nyújtani, amin előtte több éven keresztül nem volt gyári átvizsgálás, karbantartás.
7. Alkatrész beszerzés rövid határidővel
A megrendelt alkatrészeket rövid határidővel, gyorsfutár szolgálattal hozzuk be, de automata Modula raktárunkba jelentős mennyiségű alkatrészt tartunk.
8. Szaktanácsadás
Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen szakmai kérdéssel! A Formance-nál képzett, tapasztalattal rendelkező faipari mérnökök válaszolnak a felmerült kérdéseikre. Szaktanácsadásunk kiterjed a faipar, CNC technológia, üzemszervezés, a szerszámok, vagy akár a felületkezelés területeire is.

A szervizrészleg csapata

Schalk Tímea portréja
Schalk Tímea
Tervező
Vinai Márkó portréja
Vinai Márkó
Technikus
Szklenar Anita portréja
Szklenár Anita
Alkatrész referens
Férfi profilkép kontúr
Vajda Károly
Technikus
Juhász Sándor portréja
Juhász Sándor
Technikus
Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.