Látogass el FACEBOOK oldalunkra is! 

FACEBOOK  

Magasabb értéket a gépektől

Magasabb értéket a gépektől

Bemutatjuk Gépi Tudásközpontunkat MKC (Machine Knowledge Center), egy egységes befektetési megoldást, melyet az Accenture-rel közösen fejlesztettünk ki, és amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy még több értéket nyerjenek az általuk megvásárolt technológiából, ezzel segítve őket optimalizálni gépeik teljesítményét és produktivitását, növelni a működési hatékonyságot, csökkenteni költségeiket, és új bevételi forrásokat feltárni.

ipad.png

Kiterjesztett kapcsolatok

A Gépi Tudásközpont az IoT projektünk, melyet az Accenture-rel együttműködve fejlesztettünk, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy még több értéket állíthassanak elő az általuk már megszerzett technológiák által.
A gépekre alkalmaztott  összekapcsolt eszközkezelő megoldásnak köszönhetően szolgáltatások egész sorát azonosítottuk, melyek segítenek a gépek technikai specifikációjának, és azok felhasználóinak produktivitásának javításában, segítségükkel növelhető a működési hatékonyság, csökkenthetőek a költségek, valamint új bevételi forrásokhoz férhetünk hozzá.

A kísérleti projekt

Ügyfeleink kiválasztott gépein próbáltuk ki a megoldást. A kínált szolgáltatások közt szerepelt a gépek működésének elemzése, működéssel kapcsolatos események, valamint karbantartási igények jelentése. A gépeken található szenzorok és berendezések mélyreható elemzést tesznek lehetővé, mely könnyen megjeleníthetőek a mobil eszközökre készült Microsoft Power BI kezelőfelületen.

Az IoT megoldásunk beindításának részeként a Biesse ügyfelei lehetőséget kaptak arra, hogy igényeikhez szabják a kapott szolgáltatást - az egyszerű üzenetektől egészen a gépek teljesítményének mélyraható elemzéséig - hozzájárulva a folyamathoz, amely ügyfeleink berendezéseinek hatékonyságát javítja.

Közvetlen kapcsolatunk a Biesse-vel jelentős előnyt biztosít ügyfeleink számára, beleértve a gépek hatékonyságának és teljesítményük minőségének optimalizálását, melyet meghatároz a javítási idő jelentős csökkenése, a gépleállások valószínűségének előrejelzése, és a távoli szoftverfrissítések.

 

Az Accenture mellettünk áll az IIot (Ipari IoT) projektünkben is, melynek segítségével még több értéket aknázhatnak ki ügyfeleink gépeinkből és gyártósorainkból. Az általunk felállított ütemterv lehetővé fogja tenni számunkra, hogy különféle funkciókat kínáljunk, mint például távoli jelentések és diagnosztika, feltételes ill. előrejelzett javítási szolgáltatások, felhasználási elemzés, valamint összetett funkciók a termelés optimalizálására. A szolgáltatás megerősíti az alkatrész piacunkat, lehetővé téve a Biesse Csoportnak, hogy kiemelkedjen versenytársai közül.

Stefano Porcellini,

 

A Biesse IoT CNC szolgáltatás csomag a következőket tartalmazza:

  • Kiterjesztett és elsőbbségi segítségnyújtási szolgáltatás
  • Állandó kapcsolat a Biesse vezérlőközponttal
  • A gép teljesítményének közvetlen monitorozása egy célzott alkalmazáson keresztül
  • A gépleállások elemzése, távoli diagnosztika, és üzemzavar megelőzés
  • Helyszíni működési ellenőrzés, és műszaki ellenőrzés a garanciális időn belül

 

1 óra

a leghosszab idő, ami egy gépleállás kezeléséhez szükséges

80%

diagnosztikához szükséges idő csökkenése

50%

gép állásidő csökkenése

Megosztás: