Látogass el FACEBOOK oldalunkra is! 

FACEBOOK  

Ligna_2017

Ligna 2017
2017. május 22-26
Hannover, Németország

GONDOLKOZZON ELŐRE

Minden a Biesse innovációs képességéről és komplex, de könnyen kezelhető integrált megoldásairól szól, melyek lehetővé teszik önnek, hogy többet és jobbat termeljen alacsonyabb költségek mellett. Arra ösztönöz bennünket, hogy nézzünk előre, mielőtt eldöntenénk, hogyan kell cselekednünk.

#ItMustBeUs

A következő nagy kihívás győztes csapata!

NÉZZE MEG A FILMET

Ligna 2017 / Making Of

Így vált 5000 négyzetméternyi terület a Biesse életérzés megélésének tökéletes színterévé!

NÉZZE MEG A FILMET

Gépi Tudásközpont
Magasabb értéket a gépektől

Bemutatjuk Gépi Tudásközpontunkat, egy összekapcsolt vagyonkezelési megoldást, melyet az Accenture-rel közösen fejlesztettünk ki, és amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy még több értéket nyerjenek az általuk megvásárolt technológiából

TUDJON MEG TÖBBET

Alkatrészek
Kapcsolatban az ügyfeleinkkel

Bemutatjuk Alkatrészek szekciónkat, az új, on-line alkatrész portált, melyet Biesse és Intermac ügyfeleink részére tartunk fent. Lehetővé teszi számukra, hogy jobban megismerjék és böngészhessék gépeiket, valamint hogy közvetlenül rendeljenek és vásároljanak pótalkatrészeket.

TUDJON MEG TÖBBET

Kövesse a #Biesset az Instagramon is!

Kövesse a #Ligna2017t a hivatalos Instagram profilunkon keresztül: biesse!

Fókuszban a Ligna 2017

A Biesse standjának hivatalos, Ligna 2017-es bemutatója
Nem csak a gépek térképét és a kapcsolódó demókat emeli ki, hanem hasznos információkat nyújt arról, hogy élvezheti a legjobban Biesse élményt!

LETÖLTÉS

                       

ESEMÉNYEK & KIÁLLÍTÁSOK

Biesse a Ligna 2017-en: egy 45 millió euros csomag!

A világ minden tájáról érkező látogatók nagy száma, akik a több mint 5000 négyzetméteres standra érkeztek, valamint az ügyfelektől, partnerektől és a sajtótól kapott pozitív visszajelzések jelentős és örömteli választ adtak. Ezek a gyümölcsei a vállalat egyre hatékonyabb szolgáltatásokat nyújtásába való befektetésének, innovatív termékek kínálatának és jelenlétünk megerősítésének a világ számos piacán

Az összes hír megtekintése

Több mint 5000 négyzetméter innováció és technológia

TUDÁS

Több mint 300 szakértő igyekszik megtalálni a leghatékonyabb megoldásokat arra, hogyan segítsen azoknak, akik a Biesse technológiára támaszkodnak üzemük, elképzelésük felvirágoztatásában.

PRAKTIKÁK MINDENKINEK

Megmunkálási központok, automatizálás és 4.0-ra felkészített szoftver a digitális gyártás potenciáljának teljes kiaknázására.

BIESSE SZOLGÁLTATÁSOK

Az Ügyfélszolgálati tapasztalatok célkitűzése az ügyfél-elkötelezettség megújítása: nulla leállási idő elérése, világméretű helyi szakértelem, kapcsolattartás és képzések nyújtása.

BIESSE ÉPÜLETASZTALOS GÉPEK

Technológiai megoldások széles választéka és kulcsrakész projektek az ajtók, ablakok, gerendák és falpanelek gyártásához.

BLAB - B LABOR

A laboratórium, ahol felfedezheti a bSuite-t, a szektor legjobb szoftverét, amely digitálisan képes gépeket és gyártott elemeket megjeleníteni, ez által a tesztelés még a gyártás megkezdése előtt elvégezhető.

MODERN ANYAGOK

Több mint egyszerű fa. Megoldások, amelyeket a műanyaggal és kompozit anyagokkal dolgozók technológiai igényeihez alakítottunk.

Ligna 2017
Sajtóanyag

UGRÁS A SAJTÓANYAGRA

Megosztás: