Látogass el FACEBOOK oldalunkra is! 

FACEBOOK  

biesse_know_how

Az Innováció a hajtóerőnk.

Csakúgy, mint az anyagfeldolgozásé.

Biesse know-how -ja az anyagfeldolgozás szolgálatában.

A Biesse Group, amely a fa-, üveg-, kő- és fémfeldolgozó technológiák területén tevékenykedő multinacionális vállalat, megerősíti jelenlétét a technológiai anyagfeldolgozó gépek piacán célzott megoldásaival, melyeket ennek a nagy potenciállal bíró szektornak tervezett.

A Biesse technológiai megoldásokat kínál a csomagolóipar, a vizuális kommunikációs szektor (jelek, nyomatok stb.), az építőipar (beltéri és kültéri padlóburkolatok, hangszigetelés, stb.) és egyéb ipar szektorok (szűrők, tömítések stb.) szereplői számára, melyek műanyagok, kompozit anyagok, kartonok, stb. feldolgozásával foglalkoznak.

Teljesítmény határok nélkül.

Az egyetlen megoldás a technológiai anyagok marására és vágására. Az érintő / oszcilláló penge, amelyhez a nyomtatott jelölések észlelésére szolgáló kamera kapcsolódik, a grafikai iparág anyagainak teljes feldolgozását támogatja. A Rover  megmunkáló központok technológiájának precízsége és minősége lehetővé teszi a feldolgozó központra jellemző összes megmunkálási művelet tökéletes kivitelezését.

Precíziós vágás

A robusztus konzol (amelyet egy kefe nélküli motor léptet, és amely megerősített vázon mozog ill. megerősített fogasléc segítségével a mágneses helymeghatározó, és a független rögzítőelemek (melyek a munkadarabot pozícionálják), együttesen garantálják a lehető legmagasabb vágási pontosságot és minőséget, a legkülönfélébb panelformátumok és méretek esetén is.

A víz ereje

Határtalan, hogy mi mindent lehet vízsugaras technológiával vágni. A vágást szuperszonikus sugárral végezzük, amelynek nyomása kb. 413,7 MPa (413,7 megapascal ~ 60 000 font/négyzethüvelyk), amely állhat tisztán vízből, ha puha / flexibilis anyagokat vágunk, ill. víztartalmú csiszolóanyagból, ha közepes vagy nagy sűrűségű anyagot vágunk. A megmunkálási műveletek 3 vagy 5 tengelyen végezhetők, egy vagy több fej együttes használatával. A vágási paramétereket egy szoftver vezérli, és azok bármikor megváltoztathatóak. A szoftver egy olyan modult is tartalmaz, amely minimalizálja a keletkezett hulladékot és többfejes üzemmódban is működik.

 

A "Made In Biesse" termékpaletta

Megmunkáló központok, fűrészgépek, vízsugaras vágó rendszerek és csiszológépek széles választéka a legkülönfélébb anyagok megmunkálásához.

                         

PRIMUS PLAST

Vízsugaras vágási megoldások széles választéka azon vállalkozások szükségleteihez lett igazítva, amelyek a maximális sokoldalúságot és termelékenységet keresik az automatizált 3 és 5 tengelyes, több fejes rendszerek körében.

UGRÁS A TERMÉKLEÍRÁSRA

 

SELCO PLAST WN6

Nagy teljesítményű, egy vágási vonallal rendelkező fűrészgép paletta, közepes méretű tételek előállításához.

UGRÁS A TERMÉKLEÍRÁSRA

 

SELCO PLAST SK4

Vágó központ termékcsalád egyedi darabok és kis sorozatok gyártásához. Kompakt méretű, nagyszerű alapfelszerelés és könnyű kezelhetőség jellemzi.

GO THE ENTIRE RANGE

 

ROVER GANTRY PLAST J FT

Két oldalt megtámasztott megmunkáló központ precíz megmunkálási műveletekhez. Garantálja a maximális minőséget és megbízhatóságot versenyképes áron.

UGRÁS A TERMÉKLEÍRÁSRA

 gantry

ROVER PLAST B FT

NC-megmunkáló központ, tartószerkezettel és FT munkaasztallal precíz megmunkálási műveletekhez. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy az üzemi folyamataikba való zökkenőmentes integráció által növeljék termelékenységüket.

UGRÁS A TERMÉKLEÍRÁSRA

 

ROVER PLAST A FT

CNC megmunkáló központ, amely az anyagok feldolgozásának célzott innovációi miatt rendkívül megbízhatónak és versenyképesnek bizonyult a piacon.

UGRÁS A TERMÉKLEÍRÁSRA

 

VIET PLAST S211

A Calibre csiszoló termékcsalád tagja. Kategóriájában a legkompaktabb, legnagyobb teljesítményű gép, mely ideális kisebb, kézműves műhelyek számára.

 

VIET PLAST S1

A Calibre csiszoló termékcsalád tagja, amely kombinálja a nagy teljesítményspektrumot a csökkentett helyigénnyel, mindezt rendkívül versenyképes áron. Ideális kis- és középvállalkozások számára.

 

VIET PLAST S2

A Caliber csiszoló termékcsalád kiváló teljesítményt kínál, ugyanakkor szerény befektetést kíván. Ideális kis- és középvállalkozások számára.

 

VIET PLAST OPERA 5

Azon kis- és középvállalkozások igényeinek kielégítésére tervezett befejező központ, melyek sokoldalúságot és magas technológiai tartalmat követelnek munkagépeiktől.

 

VIET PLAST OPERA 7

Nagyvállalatok számára tervezett berendezés, amely lehetővé teszi gyártási folyamatok nagy termelékenységű, automatizált gyártási rendszerekkel támogatott elvégzését, biztosítva a folyamatos teljesítményminőséget.

 

VIET PLAST OPERA R

Egyedülálló robotizált csiszológép, amely az ágazatban korábban soha nem látott megmunkálhatóságra, pontosságra és minőségre képes.

 

VIET PLAST VALERIA

Nagy teherbírású sorozatunk. Képesek 24/7-ben dolgozni és olyan megmunkálást végezni, amely hatalmas teljesítményt igényel.

 

VIET PLAST NARROW

Befejező megmunkálási művelet központ ipari, moduláris és állítható vágással a gyártási igényekhez igazodva

 

Bármilyen kérdésben állunk rendelkezésre.  

Formance ügyfélszolgálat: Tel: (00) +36 23 530 480 

E-mail:formance@formance.hu

Megosztás: